WORKSHOP OPSTELLINGEN MET PAARDEN

Voor wie

Voor iedereen die een vraag heeft op prive -of werk gebied en een nieuwe wijze zoekt om antwoorden te vinden, voor particulieren en teams. Voor iedereen die wil weten welke onzichtbare invloeden een rol spelen in de wijze waarop je reageert zoals je nu reageert en wat je zelf hieraan kunt doen.

 

Opstellingen met Particulieren

Wil je antwoord op levensvragen? Zit je klem en weet je even niet meer hoe je eruit moet komen? Wil je ervaren hoe mensen en paarden beide representant zijn en jou kunnen helpen?

 

De workshop inhoudelijk

Systeemgericht werken gaat over patronen, over verbanden en afhankelijkheden, over systeemgrenzen. Over bewustwording, oorzaak en gevolg relaties, over evenwicht en balans. Er is niet één waarheid maar wel jouw unieke eigen waarneming.

Door middel van het opstellen van representanten worden onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt in het huidige systeem, waardoor de vraagsteller inzicht in de eigen situatie krijgt. Welke onzichtbare invloeden spelen een rol in de wijze waarop ik in het nu reageer zoals ik reageer.

Niet alleen voor de vraagsteller maar ook de representanten en de toeschouwers krijgen  een waardevolle sessie. Iedere deelnemer haalt iets uit de opstelling op het gebied van inzicht in zijn of haar eigen patronen. Tijdens een opstelling voor particulieren kunnen b.v. familie-, werk- of gezondheidsvraagstukken behandeld worden. We behandelen we 2 tot maximaal 4 vraagstukken, die tijdens of voorafgaand aan de workshop kunnen worden ingebracht. Degene met de vraag kiest zijn of haar mensen/representanten en paarden uit die hij of zij denkt nodig te hebben. Het systeem beantwoordt op bijzondere wijze de ingebrachte vragen.

 

 

Waarom met paarden?

Een paard reageert puur en zonder voorkennis, aannames, overtuigingen of empathie. Een paard volgt zijn of haar instinct en dat is precies de helpende hand in de vraagstelling van de deelnemer. Het is zowel confronterend als geruststellend, confronterend als ook liefdevol. Een paard wil niks liever dan jou helpen binnen jouw systeem en onzichtbare druk wegnemen en ruimte geven.

 

Praktische informatie 

Avond Workshop 4 tot 8 personen

Tijdsduur 3 uur, inclusief koffie/thee + lekkers

Kosten : € 60,-

 

Dagdeel Workshop 4 tot 10 personen

Tijdsduur 4,5 uur, inclusief koffie/thee + lekkers

Kosten : € 75,-

 

 

Free Joomla! template by L.THEME