Paardencoaching voor kinderen

Kinderen leren over zichzelf door dingen te ontdekken en dingen te doen. Door dingen met het paard te doen, zien kinderen onmiddellijk de reactie van het paard op wat zij doen. Het nemen van een obstakel samen met het paard kan vergeleken worden met iets wat moeilijk is in het dagelijks leven van een kind.

Samenwerken met het paard kan staan voor hoe ga ik om met andere kinderen en hoe reageren die hierop. Spelenderwijs leren zij hun grenzen kennen en hun ruimte innemen. Maar vooral kunnen zij laten zien wie ze zijn. Paarden voelen de puurheid van een kind.

Sessie kindercoaching duurt gemiddeld 1 à 1,5 uur en kost € 80,- inclusief iets drinken en wat lekkers.

 

Kort maar Krachtig- Kind coachtraject: vanuit spel, beweging en contact met het paard

Een Kort maar Krachtig- Kind coachtraject bestaat uit drie sessies coachen met paarden. We beginnen dan met een kennismakingsgesprek en kennismaking met de paarden.

Samen kijken we naar wat en hoe het kind zelf kan veranderen in het gedrag, zodat hij of zij zich prettiger kan voelen. We richten ons hierbij op de vermogens van het kind. Wanneer kinderen zich bewust worden van hun gedrag en hiermee vanuit eigen inzicht mogen spelen, kunnen wij ze helpen hun eigen oplossing te vinden. Wij coachen de kinderen vanuit spel, beweging en contact met dieren en reiken zo een begeleidende hand op het eigen pad van uw kind.

De korte periode tussen de sessies geven het kind de ruimte om de opgedane ervaringen tot zich te nemen en van zichzelf te maken.

Kort maar Krachtig-Kind coachtraject:    € 200,- voor 3 sessies van gemiddeld 1 tot 1,5 uur

 

 

 

Free Joomla! template by L.THEME